Cekari i Cekarice na maškarama suncem obasjanoj Crikvenici

Cekari i Cekarice na maškarama suncem obasjanoj Crikvenici
Sve novosti
24.02.2023. Pletilje

Prolaskom kroz tunel, dočekala nas je Crikvenica obasjana suncem i izuzetno ugodnim vremenom.

Iako je siječanj, vrijeme u Nedelišću pred polazak u Crikvenicu više je nalik jeseni, a dolaskom do Like i Velebita pred nama je snježni pokrivač od pola metra. No prolaskom kroz tunel, dočekala nas je Crikvenica obasjana suncem i izuzetno ugodnim vremenom.

Cekari i cekerice osvojili simpatije brojnih posjetitelja

Maškarana povorka, koja je prolazila središtem grada, bila je prava poslastica za oči. Sloga je pred prepunom Crikvenicom pokazala svoje obleke od luščija pod nazivom Cekari i Cekarice čime smo osvojili simpatije brojnih posjetitelje duž crikveničkih ulica.

 

Svirka „Koktelsa“ za stvaranje odlične atmosfere

Nakon završetka šarene povorke, pred nama se otvorila odlična zabava pod velikim šatorom. Uz izvrsnu svirku „ Koktelsa“ atmosfera je postala još veselija, a Cekari i Cekarice pridružili su se veselom društvu predivnih maškara, stvarajući nezaboravne trenutke koji će ostati urezani u sjećanju.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam