Kazališna družina Sloge oduševila na Festivalu kazališnih amatera Međimurja

Kazališna družina Sloge oduševila na Festivalu kazališnih amatera Međimurja
Sve novosti
18.04.2023. Kazališna družina

Ova iznimna predstava , među čak 20 ostalih, istaknula se kao najbolja, što je izborilo Kazališnoj družini zasluženo mjesto na 63. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama.

Kazališna družina Sloge zasjala je na Festivalu kazališnih amatera Međimurja u Prelogu s predstavom „Ministričin muž“ u režiji Dejana Buvača. Ova iznimna predstava , među čak 20 ostalih, istaknula se kao najbolja, što je izborilo Kazališnoj družini zasluženo mjesto na 63. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama.

Dejan Buvač najbolji redatelj

Kazališna družina svojim je izvođenjem „Ministričinog muža“ očarala publiku i žiri, što je rezultiralo osvajanje prestižne nagrade za najbolju predstavu u cjelini, a Dejan Buvač umjetnički voditelj i redatelj predstave, zaslužio je titulu najboljeg redatelja.

Ivan Trojnar briljirao je u muškoj sporednoj ulozi, zaslužujući nagradu za mušku sporednu ulogu. Boris Velicki nominiran je za najbolju glavnu ulogu, a Štefica Oreški i Nadica Posavec dobile su nominacije za najbolju žensku glavnu ulogu, odnosnu najbolju žensku sporednu ulogu.

Pripreme za 63. Festival hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama

Još jedna pobjeda Kazališne družine na KAM -u ne samo da svjedoči o iznimnim interpretacijama članova družine već i otvara vrata prestižnom Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama. Kazalištarci se ponosno pripremaju za predstavljanje Međimurja na nacionalnom nivou, a domaća publika s nestrpljenjem očekuje još jednu nezaboravnu izvedbu „ Ministričinog muža“.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam