Postani Nedelski Slogaš!

Postani Nedelski Slogaš!
Sve novosti
30.09.2024. Folklor i Tamburaši

Priključi se veseloj ekipi Sloge i postani Nedelski Slogaš! Pridruži se našoj velikoj obitelji i pronađi sebe u nekoj od aktivnosti koje ti nudi članstvo u KUU Seljačka sloga Nedelišće.

Pronađi svoju najdražu aktivnost

Voliš putovanja, upoznavati nova mjesta, ljude i događaje? Oduvijek želiš naučiti svirati neki od tamburaških ili puhačkih instrumenata, ili pak ti je draži ples, gluma? Dođi i pronađi svoju najdražu aktivnost na nekoj od naših proba; Folklor i tamburaši četvrtkom od 20 do 22h; Kazališna družina utorkom i petkom od 20 do 22h; Puhački orkestar srijedom od 19 do 21h; Mali folklor subotom od 11 do 12h. 

Postani naš član

Pridruži se našoj velikoj obitelji i pronađi sebe u nekoj od aktivnosti koje ti nudi članstvo u KUU Seljačka sloga Nedelišće! Mali folklor: 6-14 godina. Mlađa folklorna sekcija: 15-30 godina. Starija folklorna sekcija: 30 + godina. Tamburaški sastav: 10 + godina. Puhački orkestar 10 + godina.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam