Poziv za sudjelovanje na Danima zahvalnosti za plodove zemlje - 21. Međunarodni folklorni susret

Poziv za sudjelovanje na Danima zahvalnosti za plodove zemlje - 21. Međunarodni folklorni susret
Sve novosti
03.10.2024. Folklor i Tamburaši

Turistička zajednica područja Srce Međimurja i ove godine organizira jedinstvenu turističku – kulturnu manifestaciju, pod nazivom “Dani zahvalnosti za plodove zemlje”.

U sklopu manifestacije održat će se i 21. Međunarodni Folklorni susreti u organizaciji KUU Seljačka sloga Nedelišće

Tim povodom pozivamo Vas na sudjelovanje u kulturno – umjetničkom programu. Manifestacija će se održati 12. listopada 2024. godine s početkom u 10:00 sati. Molimo Vas da se najkasnije do 05. listopada 2024. godine očitujete o Vašem sudjelovanju na ovoj manifestaciji. Pozivamo Vas da se aktivno uključite i u manifestaciju “Dani zahvalnosti za plodove zemlje” i prema Vašoj želji postavite svoj štand.

Prijave za 21. Međunarodne Folklorne susrete

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na 21. Folklornim susretima molimo vas da se javite na email: kuusloganedelisce@gmail.com ili info@tzp-srcemedjimurja.hr.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam