Predstavljanje Sloge na „Dobro jutro Hrvatska“

Predstavljanje Sloge na „Dobro jutro Hrvatska“
Sve novosti
15.09.2023. Folklor i Tamburaši

Ranom zorom dobro uhodana ekipa potpomognuta najmlađim članovima Sloge krenula je na jedinstveno gostovanje u Zagreb na adresu Prisavlje 3.

Na ulazu u zgradu dočekala nas je zbunjena recepcionerka i dok je ona pronalazila riječi dobrodošlice uhodana ekipa već je istovarila pun autobus svari za promociju Općine Nedelišće u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“.

Meso iz tiblice, gibanica, štrukli, vinčeko, cekari i lagvi!

Uz pjesmu i ples Međimurja Općinu Nedelišće predstavio je načelnik Općine Nikola Novak, a Jasna Hajdinjak rad Sloge. Bogatu obrtničku djelatnost u Općini kroz izradu bačvi predstavio je Siniša Srnec, a Ana Srnec unijela je dašak prošlosti pletenjem cekara kroz cijelo trajanje emisije. Gastronomsko putovanje kroz Međimurje pokazali smo na bogato postavljenom stolu s autohtonim delicijama od mesa z tiblice do međimurske gibanice i vrhunskih međimurskih vina koje smo nakon emisije podijelili s voditeljima i tehničarima iza kamera.

Nove članice žirija The Voice Hrvatska!

Dok su tehničari pripremali snimanje, stanku prije nastupa pred malim ekranima članice Sloge iskoristile su za istraživanje studija The Voice te se okušale kao članice žirija. Na vlastitoj koži doživjele su trenutke uzbuđenja, podrške i iščekivanja koji prate svaki talent show.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam