Promovirali smo općinu Nedelišće i Međimurje u Nedelišću i Varaždinu!

Promovirali smo općinu Nedelišće i Međimurje u Nedelišću i Varaždinu!
Sve novosti
21.04.2024. Folklor i Tamburaši

Dva nastupa malih i velikih folkloraša te tamburaša Sloge obilježila subotu 20.04.2024.

Već od 9 sati na prostoru sajamske dvorane MESAP  bilo je vrlo užurbano. Na tradicionalnoj Smrčkijadi okupilo se više od 450 sudionika iz cijele Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sve njih na ulazu za dobrodošlicu dočekali su naši najmlađi članovi Ana Marija Špiranec i Filip Žarković, a da sve bude kao treba pobrinula se Katarina Magdalenić. 

10. Gospodarski sajam u Varaždinu

Dva dana zaredom na Kapucinskom trgu u Varaždinu odvijao se 10. Gospodarski sajam na kojem su se predstavljali mali proizvođači i OPG -ovi iz cijele Hrvatske, a svoju pagodu imala je i općina Nedelišće. U sklopu sajma na bini se odvijao i prigodni kulturno umjetnički program, a općinu Nedelišće predstavljali su folkloraši i tamburaši Sloge.

Malo smo zaplesali i zapjevali, a tamburaši su nam svirali i tako smo Matekovim spletom izvornih međimurskih pjesama i plesova obogatili ovo prekrasno događanje.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam